Välkomna

De flesta har förmodligen hittat hit via min första blogg; Livet långt bort i stan. Har valt att låta den bloggen gå lite skilda vägar från visst innehåll då det är den adressen jag brukar hänvisa till när folk frågar om jag har någon hemsida för mina bilder jag tagit, och främst då modell och mingelbilder. Här på blomsterflickan (jag vet, ett extremt cheesy namn) kommer ett annat intresse istället träda fram, nämligen djur och natur.

Att separera bloggarna göra att de som är lite mer intresserade av kottar och mossor inte behöver scrolla igenom flertalet sidor med cupcakes, modellbilder eller senaste garderobsfyndet, och lika så behöver inte andra parter behöva se close up bilder på maskar, sniglar och tallbarr.

Till dig som hittat hit av på något helt annat sätt passar ju en presentation ganska så bra in. Moa heter jag, är 22 år gammal och bor sedan en vecka tillbaka i Kungälv. Som barn var jag väldigt intresserad av djurlivet runt omkring mig, och man fann mig oftast sittandes sittandes i bäcken för att fånga grodor, eller lyftandes på stenar för att fånga kopparormar. Hade även ett kanske något bisarrt samlande som barn, nämligen på skelettdelar vilka jag samlade ihop till ett eget litet "museum" i ett av uthusen där hemma.

Som barn hade jag lite olika planer på va jag ville bli när jag blev stor, bland annat fanns fiskodlare, marinbiolog eller bara leva helt självförsörjande bland alternativen. Idag har jag blivit stor och vet inte vad jag vill alls. Jobbar på kasino, tidigare som dealer men numera kassör. Andra intressen som finns här i livet är fotografi, litteratur, bakning, film, porslin och andra gamla fina ting, men sånt står mer om i min andra blogg.

Tjofräs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0